miercuri, 13 mai 2009

Ovidiu Mihailescu lanseaza pe orbita "Cipilica"


Albumul Cipilica reprezinta unul dintre cele mai ample materiale discografice de autor lansate in ultima perioada.

Un nou album folk, de fapt un album si jumatate pentru ca include 18 piese. Piese de suflet, piese care ajung in zona de zambet si tandrete, intr-o maniera nu noua, dar cu alta fatza.

Dacă primul album, „Cowboy-ul Nelu”, apărut în 2007, conţine cu precădere piese cu tentă socială, prezentate într-o manieră umoristică, se pare că pe noul album vom avea parte de un altfel de Ovidiu Mihăilescu, mai puţin “sălbatic”.

Spectacolul de lansare va include momente speciale cu invitati si mai speciali din lumea folkului: Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Marius Batu, Alina Manole Tapinarii, iar alaturi de Ovidiu Mihailescu vor canta in diferite formule muzicale George Baicea, Adrian Cristescu, Sorin Zamfir si Titus Constantin.

Costul unui bilet de intrare este de 20 ron. Primii 100 de spectatori care vor veni la lansare vor primi cadou din partea artistului cate o cipilica.

Albumul va fi lansat la casa de discuri MHO, unde de curând a fost lansat şi albumul Alinei Manole, „Luna Pătrată” şi având în vedere precendenta sa, ne aşteptăm la ce-i bun în materie de calitate. La înregistrarea acestui album au participat: George Baicea, Adrian Cristescu, Bogdan Mihăilescu, Jul Baldovin şi Cătălin Ştefănescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori