sâmbătă, 12 februarie 2011

Stiri: Dan Capatos, tata de baiat

Vineri 11 februarie 2011, la 17.30, sotia sa Monica, a adus pe lume primul fiu al cuplului, pe care îl vor boteza Andrei. Micuţul este brunet şi a cântărit la naştere 3.245 kg.
Dan şi Monica, jurnalistă şi ea, s-au cunoscut in urma cu 11 ani, iar pe 13 noiembrie 2010 au aniversat 6 ani de căsătorie.

Luni, de ziua îndrăgostiţilor, de la ora 15.00, vedeta Antenei 1 va fi alături constănţeni în CityPark Mall pentru a da startul războiului cu perne pus la cale de Antena 1.

"În acest an, ziua de 14 februarie are, pentru mine şi Monica, o semnificaţie aparte: este prima zi a îndrăgostiţilor pe care o întâmpinăm în trei. La ora când vă răspund la aceste întrebări mă aflu cu adevarat la o rascruce a vieţii, pentru că vineri, cu voia lui Dumnmezeu, băieţelul nostru ar trebui sa-si faca apariţia pe lume. Aşa că lipsa mea din Bucureşti este cu atât mai delicată, însă în nici un caz nu se pune problema unei supărări din partea Monicăi. În aceste condiţii, îmi cer scuze constănţenilor că nu voi petrece foarte mult timp alături de ei. Sunt convins, însă, că bătaia cu perne la care ei vor participa va fi cea mai tare din ţara!", spunea in această dimineaţă Dan Capatos pentru Evenimentul zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori